Temaartiklar / fördjupning  Bo i bostadsrätt Bostadsrättsföreningar i Sverige Lagar, länkar, ekonomifakta  Branschguide med utvalda företag/leverantörer Vår Brf - styrelsens egna sidor Nyhetsbrev  

Wermer Energilösningar i Sverige AB

Besöksadress Bergkällavägen 27 A 
Postadress Bergkällavägen 27 A  
Postnummer/Ort 192 79 Sollentuna 
Visa på karta Stor karta  
 
Telefon 08 594 305 15 
Fax  
E-post Skicka e-post  
Hemsida http://www.wermer.se/ 
Öppettider  
 
Vi arbetar Stockholm län med omnejd 
Vi jobbar mot Privatpersoner
   
Om oss
Vi har jobbat med smarta värmelösningar för små och stora hus i mer än 20 år, och vet vad vi pratar om när vi säger att det är en av de bästa investeringar du kommer göra.

Det var en gång…
Wermer drivs av grundarna Martin Sjöberg, Jonas Linder och Per Wessman. Martin är civilingenjör med bakgrund som konsult på McKinsey och verksamhetsutvecklare på Skanska. Jonas är i grunden rörmokare med över 25 års erfarenhet i branschen. 2006 grundade han Villavärmeteknik AB som fick de svenska hemmens förtroende och snart blev bland de största i Stockholm och Mälardalen.

2013 bildades Wermer då Villavärmeteknik gick samman med borrpartnern Wessman energi- och brunnsborrning, där grundaren Per Wessman har lång erfarenhet av energiborrning till både villor och stora anläggningar. Samtidigt fick Wermer en ny huvudägare som genom aktivt ägande, stor erfarenhet och engagemang fortsätter utvecklingen av företaget. Grundarna är kvar som ledning och delägare i bolaget.

Idag är vi 18 personer med huvudkontor i Sollentuna strax norr om Stockholm. 


© 2006 - 2024 Hittabrf.se och Bo bättre
Sveriges största faktaplats om bostadsrätt och bostadsrättsföreningar
Prenumerera | Kontakta oss | Om oss | Annonsera